Steun ons

micheile-dot-com-SoT4-mZhyhE-unsplash

Stichting voor Christelijke Filosofie is voor haar activiteiten helemaal afhankelijk van donaties van particulieren en organisaties. Herkent u zich in onze missie en visie? Steun ons dan eenmalig of structureel. U maakt het daarmee mogelijk dat een nieuwe generatie kennis kan maken met christelijke filosofie. 

Stichting voor Christelijke Filosofie is een erkend goed doel, dus uw giften zijn fiscaal aftrekbaar. Lees meer over onze ANBI-status.

Wilt u ons eenmalig financieel steunen? Klik dan op de button hieronder.

doneer eenmalig

 

U kunt uw bijdrage ook overmaken naar het volgende rekeningnummer: NL33 INGB 0001 2095 98 t.n.v. Stichting voor Christelijke Filosofie te Amersfoort.

Wilt u structureel geven? Word dan donateur en ontvang een welkomstgeschenk naar keuze. Klik op de onderstaande button voor meer informatie en aanmelden.

word donateur

 

Het is ook mogelijk ons te steunen door middel van een periodieke overeenkomst. U kunt het formulier Overeenkomst Periodieke gift in geld invullen en naar ons toe sturen.

 

Naast donateurschap is het ook mogelijk om lid te worden van de Vereniging voor Reformatorische Wijsbegeerte. Klik hier voor meer informatie.