Nieuwe medewerkers

Ma 7 nov 22  | Leestijd: 1 min
Nieuwe medewerkersNieuwe medewerkers

Sinds 1 november heeft Stichting voor Christelijke Filosofie twee nieuwe medewerkers. Beiden stellen zich graag aan u voor.

 

Suzanne van Bart is de nieuwe eindredacteur van tijdschrift Soφie.

“Mijn naam is Suzanne van Bart. Per 1 november heb ik het stokje overgenomen als eindredacteur van Soφie. Hier kan ik mijn opleiding en interesse in theologie en filosofie combineren met praktisch werk rondom taal en tekst. Ik kijk er vooral naar uit om samen met de redactie mooie, nieuwe nummers te creëren waarvan de inhoud iets in beweging zet bij de lezers; als de lezer geprikkeld is en gestimuleerd wordt om de eigen gedachten verder te vormen over een onderwerp, is een nummer wat mij betreft zeer geslaagd.”

 

Tabitha Moes is begonnen als redacteur en communicatiemedewerker.

“Ik ben Tabitha Moes, 23 jaar, afgestudeerd theoloog en sinds 31 oktober de nieuwe redacteur en communicatiemedewerker. Toen ik mijn masterstudie in maart had afgerond, ging op zoek naar een manier waarop ik praktisch aan de slag kon gaan met mijn studie, maar toch ook inhoudelijk uitgedaagd kon worden. Deze functie biedt precies wat ik zoek: ik ben bezig met mensen, contacten leggen, organiseren en redigeren en ik kan tijdens die werkzaamheden ook zélf veel leren van wat er inhoudelijk voorbij komt. Ik zie dit als een hele mooie kennismaking met het christelijk-academische werkveld.”

Recente artikelen

Woede en het kleine goede. In gesprek met psychiater Dirk De Wachter

Een van de kenmerken van borderline is moeite om ongepaste intense woede te beheersen. In 2012 moest Dirk De Wachter nog wat zoeken naar illustraties om aan de hand van…

Ma 11 sep 23  | Leestijd: 2 min

Nieuwste nummer Soφie: Woede!

Het lijkt wel alsof de maatschappij met de dag gefrustreerder en bozer wordt. Hoe moeten we daarmee omgaan? Is het iets puur negatiefs, of is woede juist goed? In dit…

Vr 1 sep 23  | Leestijd: 1 min
agenda

7 oktober 2023

Conferentie "Geloof is in de mode"

Voor meer informatie of ons volledig aanbod kijk in onze agenda.

naar agenda