Nieuwe medewerkers

Ma 7 nov 22  | Leestijd: 1 min
Nieuwe medewerkersNieuwe medewerkers

Sinds 1 november heeft Stichting voor Christelijke Filosofie twee nieuwe medewerkers. Beiden stellen zich graag aan u voor.

 

Suzanne van Bart is de nieuwe eindredacteur van tijdschrift Soφie.

“Mijn naam is Suzanne van Bart. Per 1 november heb ik het stokje overgenomen als eindredacteur van Soφie. Hier kan ik mijn opleiding en interesse in theologie en filosofie combineren met praktisch werk rondom taal en tekst. Ik kijk er vooral naar uit om samen met de redactie mooie, nieuwe nummers te creëren waarvan de inhoud iets in beweging zet bij de lezers; als de lezer geprikkeld is en gestimuleerd wordt om de eigen gedachten verder te vormen over een onderwerp, is een nummer wat mij betreft zeer geslaagd.”

 

Tabitha Moes is begonnen als redacteur en communicatiemedewerker.

“Ik ben Tabitha Moes, 23 jaar, afgestudeerd theoloog en sinds 31 oktober de nieuwe redacteur en communicatiemedewerker. Toen ik mijn masterstudie in maart had afgerond, ging op zoek naar een manier waarop ik praktisch aan de slag kon gaan met mijn studie, maar toch ook inhoudelijk uitgedaagd kon worden. Deze functie biedt precies wat ik zoek: ik ben bezig met mensen, contacten leggen, organiseren en redigeren en ik kan tijdens die werkzaamheden ook zélf veel leren van wat er inhoudelijk voorbij komt. Ik zie dit als een hele mooie kennismaking met het christelijk-academische werkveld.”

Recente artikelen

Van waarde zijn: Kennismaking met het denken van Marilynne Robinson

Deze maand is een nieuw deel van de Verantwoordingsreeks verschenen: Van Waarde zijn: Kennismaking met het denken van Marilynne Robinson. Wat drijft een mens? Worden wij slechts voortgedreven door basale…

Vr 16 feb 24  | Leestijd: 1 min

Serie Avondcolleges ‘Ontspannen samenleven: levensbeschouwelijke herbronning in de meritocratie’

Serie avondcolleges ‘Ontspannen samenleven: levensbeschouwelijke herbronning in de meritocratie’ In deze reeks avondcolleges doordenken we het ideaal van ‘ontspannen samenleven’ vanuit levensbeschouwelijk perspectief. Het vertrekpunt is dat de druk van…

Do 15 feb 24  | Leestijd: 3 min