Stichting voor Christelijke Filosofie heeft zich in een nieuw jasje gestoken! Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl.

Met de nieuwe huisstijl en website willen we uitstralen wie we zijn: een club van inhoud, die het doordenken, doorgeven en actualiseren van christelijke filosofie op de agenda zet. We hopen dat de nieuwe vormgeving hier uitstraling aan geeft.

Een van de punten waar we graag aan willen werken is het bieden van inhoudelijke bijdragen over christelijke filosofie op onze website. U kunt daar nu al een voorproefje van nemen. Door steeds nieuwe bijdragen te plaatsen, hopen we een mooi archief op te bouwen. Door aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief, kunt u op de hoogte worden gehouden van nieuws, activiteiten en nieuwe bijdragen op de website.

Niet alleen de website, maar ook andere uitingen zullen worden vernieuwd. We hopen in april onze papieren nieuwsbrief Aspecten uit te brengen in een vernieuwd jasje. En ook de redactie van Sophie is bezig met een vernieuwingstraject van zowel de bladformule als de vormgeving. We houden u hierover op de hoogte!

 

Recente artikelen

Het nieuwste nummer van Sophie over Zin!

Het eerste nummer van Sophie van dit jaar is uitgekomen: een themanummer over ‘Zin!’ Met dit nieuwe jaar starten we ook met een nieuwe en frisse vormgeving! Zin maken, kan…

Do 28 mrt 24  | Leestijd: 1 min

Netwerkbijeenkomst Christenwetenschappers: de wetenschapper als activist

Welke rol hebben wetenschappers in het publieke en maatschappelijke debat. Welke verantwoordelijkheid neemt de kennis die je hebt met je mee? Zouden wetenschappers bijvoorbeeld wel of niet mee moeten doen…

Ma 25 mrt 24  | Leestijd: 1 min