Kantoorruimte te huur

Vr 14 okt 22  | Leestijd: 1 min
KantoorKantoor

Wegens de voorgenomen verhuizing van het bureau van Stichting voor Christelijke Filosofie naar Utrecht, komt er per 1 december 2022 kantoorruimte vrij in een mooi, huiselijke kantoorpand, centraal gelegen aan de Bergstraat 33 in Amersfoort. Het gaat om een kantoor op de begane grond van 22m2.

De huur bedraagt €395 huur per maand, de servicekosten bedragen ongeveer €200 per maand (gebruik keuken, koffie, schoonmaak, elektra, gas, water en onderhoud).

Er kan daarnaast gebruik worden gemaakt van de vergaderzaal en 2 keukentjes. Het pand wordt gedeeld met een aantal christelijke organisaties.

De locatie is slechts 7 tot 10 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal en beschikt over enkele privé-parkeerplaatsen waarvan gebruik gemaakt kan worden. Ook het historische stadscentrum is slechts enkele minuten lopen vanaf het pand.

Overname meubilair en ingangsdatum in overleg. Interesse? Bel 033-4328288 of mail naar info@christelijkefilosofie.nl.

Recente artikelen

Jeroen de Ridder benoemd tot bestuurslid NWO-domein Sociale en Geesteswetenschappen

Jeroen de Ridder is onlangs benoemd tot nieuw bestuurslid bij het NWO-domein Sociale en Geesteswetenschappen (SGW). Het NWO-domein Sociale en Geesteswetenschappen, dat bestaat sinds 1 januari 2017, stimuleert excellent onderzoek…

Vr 11 nov 22  | Leestijd: 1 min

Kracht ten goede: een filosofie van de tijd

Kracht ten goede, het nieuwste boek van Sander Griffioen, is een intrigerend filosofisch werk dat je meeneemt in een reis door de tijd. Griffioen schrijft dat we niet bang hoeven…

Do 10 nov 22  | Leestijd: 1 min